x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka korzenna

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Do rondelka wlewamy 150 ml napoju sojowego, karob oraz przyprawy. Podgrzewamy całość przez ok. 15 minut, dokładnie mieszając. Do tak przygotowanego napoju korzennego dodajemy Inkę i przecedzamy przez sitko. Pozostałe 150 ml napoju sojowego spieniamy, a następnie łączymy wszystko w kubku. W pierwszej kolejności wlewamy napój korzenny, później spieniony sojowy. Wierzch posypujemy szczyptą karobu lub cynamonu.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się