x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video
Poznaj inne przepisy

Inka brulee

Składniki

  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • Syrop waniliowy lub cukier puder, do którego wcześniej dodana została laska wanilii
  • Mleko
  • Cukier trzcinowy
  • Palnik

Przygotowanie

Do kubka wlewamy 20 ml syropu waniliowego lub dajemy 1 łyżeczkę cukru pudru z wanilią. dodajemy 2 łyżeczki Inki oraz odrobinę podgrzanego mleka. Resztę mleka spieniamy, a następnie wlewamy go do naszego kubka. Mieszamy. Powierzchnię posypujemy cukrem trzcinowym i na końcu przypiekamy palnikiem cukierniczym.

Na gorąco Trudniejsze Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się