x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Inka orzechowo-kajmakowa

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 2 łyżeczki kajmaku
  • napój orzechowy
  • Kilka krówek
  • bita śmietana

Przygotowanie

Podgrzewamy kajmak lub dodajemy do niego odrobinę gorącej wody, aby był bardziej płynny. Następnie dodajemy 2 łyżeczki kawy Inki i mieszamy. Dolewamy podgrzany napój orzechowy i dekorujemy całość bitą śmietaną i pokruszonymi krówkami. Smacznego!

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się