x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka orzechowo-kajmakowa

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Podgrzewamy kajmak lub dodajemy do niego odrobinę gorącej wody, aby był bardziej płynny. Następnie dodajemy 2 łyżeczki kawy Inki i mieszamy. Dolewamy podgrzany napój orzechowy i dekorujemy całość bitą śmietaną i pokruszonymi krówkami. Smacznego!

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się