x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video
Poznaj inne przepisy

Inka Słony karmel

Składniki

  • 3 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 2 łyżeczki kajmaku
  • Pół łyżeczki soli himalajskiej lub morskiej
  • Spienione mleko
  • Bita śmietana
  • Garść popcornu

Przygotowanie

Kajmak dokładnie mieszamy z solą. Następnie dodajemy inkę oraz podgrzane, spienione mleko.
Całość należy dobrze wymieszać. Na koniec dekorujemy bitą śmietaną oraz garścią popcornu.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się