x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video
Poznaj inne przepisy

Inka mango chai

Składniki

  • 4 łyżeczki kawy Inka
  • 100 ml pulpy mango
  • 100 ml napoju kokosowego
  • 1 łyżeczka wymieszanych przypraw cynamon, kardamon, wanilia
  • Opcjonalnie śmietanka kokosowa do dekoracji lub spienione mleko

Przygotowanie

Do rondelka wrzucamy wszystkie składniki i podgrzewamy dokładnie mieszając. Jeżeli napój jest za gęsty dolewamy więcej napoju kokosowego. Całość przelewamy do szklanki dodając na wierzch ubitą kokosową śmietankę i odrobinę pulpy mango. Zamiast śmietanki kokosowej można użyć pianki zrobionej z mleka.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się