x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka na owsianym

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Podgrzewamy 100 ml napoju owsianego razem z Inką i czekoladą. Podgrzewamy do czasu, aż czekolada się rozpuści. Dodajemy startą skórkę z cytryny, mieszamy kilka minut. Przelewamy całość przez sitko do kubka. Spieniamy pozostały napój owsiany, a następnie dolewamy je do uprzednio przygotowanej bazy. Całość dekorujemy tartą czekoladą.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się