x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka z charakterem

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Dynię piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 15-20 min (aż będzie miękka).
Do blendera wrzuć mango, imbir, przyprawy (oprócz kardamonu) dynię i 50 ml owsianego. Zblenduj wszystko na gładką masę. Powstałe puree włóż do kubka. Resztę owsianego podgrzej razem z kardamonem i Inką, uważając, aby nie doprowadzić do wrzenia. Przelej do kubka i posyp odrobiną chilli. Przed wypiciem dobrze wymieszaj.

Na gorąco Trudniejsze Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się