x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

INKOWA IMPRESJA

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Owsiane zagotuj razem z Inką klasyczną. Ostudź. Do misy blendera wsyp płatki owsiane i zalej przygotowaną Inką. Po 5 minutach dodaj suszone gruszki, jabłka, morele oraz kandyzowaną skórkę pomarańczową, żurawinę i orzechy pinii. Całość dokładnie zblenduj i przelej do wysokich kubków. Przed podaniem wierzch posyp cynamonem.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się