x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Karmelowa szycha

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Krówki przełóż do rondelka i cały czas mieszając delikatnie je podgrzewaj. Muszą się całkowicie rozpuścić. Następnie dodaj 3 łyżeczki INKI Klasycznej oraz wsyp ryż preparowany. Całość porządnie wymieszaj. Załóż rękawiczki kuchenne i nabierając po trochu masy formuj kulki. Odstaw do całkowitego ostudzenia. Karmelowa szycha gotowa.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się