Kup online Facebook Instagram
Karmelowe jabłuszko

Składniki:

6 łyżeczek kawy INKA karmelowa

napój sojowy od Inki do spienienia

  • 1 jabłko
  • szczypta cynamonu
  • szczypta świeżego imbiru

Przygotowanie

Jabłko obieramy ze skórki, kroimy w kostkę i wkładamy do małego garnuszka. Gotujemy do momentu, aż całkowicie się rozpadnie. Dodajemy cynamon, imbir i mieszamy. Gładką masę przekładamy na dno dwóch kubków. Przygotowujemy kawę INKA i przelewamy do kubków. Opcjonalnie kawę możemy ozdobić spienionym napojem sojowym i mielonym cynamonem. Smacznego!

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się