x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Letni serniczek

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

6 łyżeczek Inki czekoladowej zalać szklanką wrzątku. Następnie przełożyć do blendera i zmiksować razem z jagodami i miodem. Serek waniliowy wymieszać z malinami i pokruszonymi ciasteczkami. Tak przygotowany wyłożyć na dno szklanek. Całość zalać Inką Czekoladową zblendowaną z jagodami.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się