x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Mroźna Inka z daktylami

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Daktyle obieramy z pestek i przekładamy do miseczki, zalewamy wrzącą wodą (300 ml) i odstawiamy do wystygnięcia. Wodę przelewamy wraz z daktylami do blendera kielichowego, dodajemy Inkę i miksujemy na pełnych obrotach by napój był gładki. Przelewamy kawę do szklanek z lodem.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się