Kup online Facebook Instagram
Pan Marcepan

Składniki:

  • masa marcepanowa:
  • 100 g obranych migdałów
  • 50 g cukru pudru
  • 2 krople olejku migdałowego

  • kawa marcepanowa:

3 łyżeczki kawy INKA Błonnik

100 ml napoju owsianego od Inki

  • 50 g marcepanu
  • kostka gorzkiej czekolady

Przygotowanie

W kielichu blendera miksujemy obrane migdały z olejkiem migdałowym do momentu, aż staną się klejące. Następnie masę wykładamy na blat i posypujemy cukrem pudrem. Ugniatamy, aż masa stanie się plastyczna. W małym rondelku podgrzewamy napój owsiany i dodajemy do niego odpowiednią ilość marcepanu i kawę INKA. Następnie przelewamy do szklanek i posypujemy startą gorzką czekoladą.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się