x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Pan Marcepan

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

W kielichu blendera miksujemy obrane migdały z olejkiem migdałowym do momentu, aż staną się klejące. Następnie masę wykładamy na blat i posypujemy cukrem pudrem. Ugniatamy, aż masa stanie się plastyczna. W małym rondelku podgrzewamy napój owsiany i dodajemy do niego odpowiednią ilość marcepanu i kawę INKA. Następnie przelewamy do szklanek i posypujemy startą gorzką czekoladą.

Na gorąco Trudniejsze Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się