Kup online Facebook Instagram
Pikantna wisienka

Składniki:

10 łyżeczek Inki

  • słoik wiśni w zalewie
  • szczypta przyprawy chili
  • 6 kostek gorzkiej czekolady lub 1 łyżeczka ciemnego kakao (nie słodkiego)
  • Miód (do ew. posłodzenia)

Przygotowanie

Oddzielamy owoce od zalewy. „Sok” wiśniowy wlewamy do rondelka i podgrzewamy razem z Inką, chili i posiekaną czekoladą. Cały czas mieszamy. Gdy czekolada się rozpuści napój jest gotowy. Można ew. dosłodzić do smaku miodem.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się