x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Sorbet konesera

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Inkę zalać gorącą wodą i całkowicie ostudzić. Następnie wlać do misy blendera, dodać miętę, sok z cytryny, bazylię oraz tonik. Całość dobrze zblendować. Przelać do pojemnika na lody, włożyć do zamrażalki na całą noc.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się