Kup online Facebook Instagram
Trójwarstwowe frappe

Składniki:

  • Kostki inkowe:
  • 1 łyżeczka Inki Klasycznej
  • 200 ml zimnej wody

  • 1 łyżeczka Inki Klasycznej
  • 200 ml Owsianego Barista od Inki

Przygotowanie

Przygotuj inkowe kostki lodowe: wymieszaj Inkę z zimną wodą i przelej do foremek na lód. Zamroź. Zamrożone kostki lodu przełóż do szklanki. Wlej do niej Inkę wymieszaną z zimną
wodą do wysokości ok. 1/3 szklanki.

Przygotuj inkową piankę: wymieszaj dokładnie 100 ml Owsianego Barista z Inką Klasyczną i spień.
Pianką udekoruj przygotowaną wcześniej kawę z lodem. Dodatkowo spień kolejne 100 ml Owsianego Barista i ułóż na samej górze napoju. Otrzymasz trójwarstwową, lekką i orzeźwiającą Inkę na Owsianym ☺

Jeśli chcesz urozmaicić swoje Inkowe Frappe – zamiast Inki Klasycznej użyj dowolnej smakowej: Karmelowej, Czekoladowej, Mlecznej, Kokosowej, Lodowej…

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się