Kup online Facebook Instagram
wafelkowe inkowe love

Składniki:

  • 7 łyżeczek Inki Klasycznej
  • 6 bananów
  • 1 łyżka jogurtu wegańskiego lub zwykłego
  • kilka kropli esencji waniliowej
  • 2 łyżeczki syropu z agawy

Przygotowanie

Banany obierz, pokrój w plastry i włóż na kilka godzin do zamrażarki. Zamrożone banany zblenduj na
gładką masę. Do połowy masy dodaj jogurt oraz syrop z agawy, wymieszaj. Do drugiej części dodaj Inkę i
wymieszaj. Obie masy przełóż do pudełka lub miski i wymieszaj ze sobą bardzo delikatnie, tylko do
uzyskania efektu jasnych i ciemnych wzorów. Włóż do zamrażarki na około godzinę i podawaj w
wafelkach.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się